lördag 24 december 2011

En god julafton har vi haft!


Jag hoppas att ni har haft det samma.

Granen blev klädd! Julsakerna kom till rätta. Men vi kompletterade med lite nytt också. Vi behöver ju saker till en typ dubbelt så hög gran nu ;).

En liten fråga. Den här julklänningen, när passar det att man tar på den när man är snart tre år? Det passade aldrig för Anna-Klara idag i allafall. Först hann vi inte innan gröten och sedan skulle vi ut och åka pulka. Varför knöla ner en julklänning i overallen? Och när vi kom in skulle vi göra godis och äta tårta, onödigt att kladda ner klänningen med det ... så var det plötsligt mat och då är det ju också bättre att ta av klänningen i stället för att ta på den, om den ändå inte har blivit nerkladdad förr så varför kladda ner den då? Men sen då? Nej då var det plötsligt för sent. Onödigt. Så klänningen ligger färdigstuken på stykbrädan. Berädd, väntande på ett istället nödvändigt tillfälle en annan finklänningsdag.

Tänk att man kan lyckas klämma in så många trevligheter på en och samma dag. Massor av god mat och roliga aktiviter. Men den där tomten han tycks ALDRIG kunna pallra sig hit i tid ... pirr pirr ... om man är 11 år.


Så äntligen såg vi en liten lykta röra sig där ute i mörkret. Och visst var det tomten! Han var lite längre den här gången. Julklapparna blev utdelade och snart öppnade.

Våran första riktiga julafton i Starred är över. Vi fixade det! Men lite antiklimaxkänslor lämnar den efter sig. Är det slut på det roliga nu? Det har varit sååå mycket som jag har önskat hinna med. Allt har varit omöjligt. Men nu är ingenting av allt det där som jag inte hann viktigt längre ... för vet du vad? Det blev en superduperjulafton ändå!

God fortsättning allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar