onsdag 25 juli 2012

Vallgraven är klar!

Nu har vi kämpat på med grävningen i två dagar. "Ska ni ha en vallgrav runt erat hus?" undrade Adam i morse. Ja, bor man i ett slott så ... fast det är nog bara jag som tycker att det här är ett slott ;).

Dräneringsslang är nerlagd och slang som leder bort dagvatten från taket. Så nu kan det få börja regna om det absolut måste.

Vårt gruslass som vi skulle få levererat idag, det hamnade hos någon annan, snopet. Det finns tydligen fler Zetterlunds här i bygden, som inte heller var hemma när grusbilen kom. Men vi ska få ett nytt i morgon. Så då ska vi lägga i det sista gruset och sedan är det bara att gräva igen och fixa till det lite snyggt på framsidan. Nu borde vi kunna så gräs också. Jag har ju velat göra det länge men tvingats inse att allt har sin tid och ibland måste man vänta ...

2 kommentarer:

  1. Haha, så roligt! Tänk att komma hem och så ligger det ett jättelass med grus på uppfarten. Eller när jag tänker efter, knappast roligt alls ... :-/ Roligt är det i alla fall att kika in och titta på alla era äventyr! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, tänk vad snopet! :D Han hade fått åka dit och lastat om allt samman med en traktor och lastbil och krattat ihop varenda gruskorn, berättade han när han kom hit med gruset till oss i morse :)
    Ni måste komma hit och kolla på riktigt snart ... men jag måste absolut få städa först! ;)
    Kram!

    SvaraRadera