onsdag 1 maj 2013

Kunde det bli annat än succé?

Svaret är nej. David tyckte själv att målningen blev kladdig och han hann bara med ett varv så vi ska gå över den igen. Men tror ni att någon såg det? Nej, ingen under 110 cm i alla fall.
Det var först en mycket allvarlig treåring som satte sig bakom ratten. Han kunde nog inte tro sina ögon. Vad skulle hända? Gick den att köra på riktigt? Han vred på spakarna, lutade sig bakåt och rattade lite grann. Han gick fram, lyfte på motorhuven och tittade allvarligt ner i motorn. Var det på riktigt? JAAAA! Till och med storasyster förstod att det bara att flytta på sig, ifrån förarplatsen, när Nisse kom och ville köra. Han hade fått en bil!

Sedan brakade det lös! Oj, vad det har lekts! Och farits och lagats motor och packats ... ja, jag tror inte att det finns några gränser för hur mycket man får med sig i denna farkost. Idag provade de ... och lyckades med, först alla barn och sedan ... ja, typ hela lekrummet.

Bra jobbat David!

3 kommentarer:

  1. Fantastiskt!!! Ni är magiska i ert skapande:). Heja paret Zetterlund!!! Kram AnnaPanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. :-D
      Det här var fantastiskt roligt!!
      KRAM till Anna!!

      Radera
  2. Haha, rolig bild!! Och fascinerande som sagt hur mkt de lyckades packa med sig på sin resa till stan. Eller var det Stockholm? Nej - det var ju Gotland/Skottland! :)

    SvaraRadera