fredag 12 juli 2013

Ännu mer tvättstuga

Idag var det tapetsering som stod på agendan, för min del.


Jag har tapetserat med en gammal hederlig papperstapet. Eller hederlig och hederlig? Easy-up-tapeter är betydligt hederligare att hålla på med ... den här var svår i skarvarna tycker jag. Men det blev ändå bra när det hade torkat till :-)

Väggen som David plötsligt målat blå, blev ännu plötsligare grön. "Om någon tycker att det tar lång tid för oss, att bygga tvättstuga, så är det bara för att jag snart har byggt fyra tvättstugor här inne ..." försvarar David sig. Fyra? Han har ju bara behövt byta väggarna TVÅ gånger. Och skåpinredningen som han har målat... ja, den glömmer vi ... nu ska det bli hyllor. Om han är Slumpen, så är jag fru Ambivalent. Jag erkänner. Men om man inte får prova vissa saker, så vet man ju inte att man INTE vill ha dem. Eller hur? ;-)

Det här känns i alla fall bra! Färgen påminner om den färg som var, på delar av, den panel som vi fått fram när vi rivit bort väggmaterialet. Det känns roligt att återskapa, i alla fall en del av, de färger som varit här förr.

Hmm färgåtergivelsen är ju inte den bästa ...

Nu längtar vi efter lister!

2 kommentarer:

  1. Åh så fint det blir!! Men..faktiskt ganska svårt att förstå grönfärgen. Den är verkligen helt olika i de två bilderna. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är mer som den övre bilden. Glad och pigg! :-)

      Radera