torsdag 2 januari 2014

Till Avon!

I går hade vi en så härlig dag i snickarboden. David byggde ett pysselbord till Anna-Klara och Nisse. Det blev toppenbra! Anna-Klara byggde en båt och Nisse ett kors och en "huggare", andra skulle nog benämna det; svärd ;-).

Själv gjorde jag en ängel. Den var till Avon, vår nye lille granne, barnens kusin. Han har redan fått den. Vi slog in den och gick över med den i morse.För några år sedan, eller förresten kanske till och med så många som tio år sedan, gjorde jag en hel del änglar i trä. Efter att de små kommit har det dock varit svårt att hålla på med sådant och jag har helt kommit av mig. Men i går kände jag igen hur otroligt roligt jag tycker att det är att arbeta i trä. Det är en sådan frihet, ingen ängel blir den andre lik eftersom jag kör helt på känn, formar där jag står. Trä är ett så skönt material och relativt lätt att skulptera och det blir färdigt med det samma ... Ja, efter lite putsning då förstås.


Kvällen ägnade jag åt att måla den.

Gissa om jag hade en bra dag! Tack för det, Avon! :-)


Anna-Klaras båt!

4 kommentarer:

 1. Å jag har nog längtat i dessa tio år efter en Anna ängel! Får jag beställa en 40års ängel... Har man överlevt så här långt behövs nog en skyddsängel för resterande år... Längtar efter dig!
  AnnaPanna
  Ps kan du inte skaffa whatsapp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill göra det! Fixa det! <3 Jag hoppas bara att det inte ska ta tio år till innan jag kommer mig dit igen ;-)

   Nu undrar jag bara ... vad är "whatsapp"? ... du vet ju att jag är lite efter ibland.

   GOTT NYTT ÅR!
   (nu har ni gjort ett halvår!)

   Radera
  2. Käraste du, det är en bra chat app. Enkelt att kunna kommunicera i korta meddelanden o bilder. Typ mms fast billigare! Jag skickar länk. Stor kram

   Radera
 2. Åh! Och Avon och hans föräldrar är så glada för den fina ängeln! <3

  SvaraRadera