fredag 20 april 2012

Titta, fågelmobilen är färdig ... :)


... och upphängd i fönstret. Vi är nöjda och glada över resultatet! :)

Anna-Klara hade minst sagt svårt att bärga sig. Det var jobbigt att vänta tills att mamma hade fått ta en bild. Hon ville genast "jobba" det är ju faktiskt hennes kontor det här.

Tillverkningen hittar du i inlägget innan.

5 kommentarer:

  1. Men alltså.... först måste jag be om ursäkt nästan känner jag för att jag alltid måste kommentera dina inlägg, excuse me om du blir less! :) Men sen... alltså... jag säger då det - du är så himla kreativ!! Underbart fint! En liten fråga - hur satte du fast fåglana på pinnen?
    Kram!
    Sofia

    SvaraRadera
  2. Men Sofia! Jag blir ju bara jätteglad för att du läser och kommenterar. Tänk aldrig så. Tack vill jag snarare säga.
    Jag sydde fast med sytråd. lite vingligt, kanske måste justeras lite.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Anna Ååå vad fint det blev och vilken lycka för barnen att få vara med dig och skapa hela dagarna. Måste vara den absolut bästa uppväxt man kan få.
    Kram Chatrine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad du är snäll som säger så Chatrine!
      Man kan ju hoppas att de inte tar skada i alla fall ;) ... nej jag bara skojar. Jag tror också att det är bra för barn att få vara med, mitt i livet, på allt möjligt! Jag gör i alla fall så gott jag kan och hoppas på att de ska ha det bra :)
      Kram!

      Radera
  4. ANNA! Nu har du ställt till det. För mig, alltså. Dessa fantastiska fåglar flög in i skallen på mig på direkten - sådana måste jag bara pyssla ihop! Tack för länken! (och tack, nu behöver jag inte fundera vad jag ska göra av all ledig tid. Som jag i och för sig inte hade. Men tack ändå.)

    SvaraRadera