söndag 29 december 2013

Hemvävda kuddar! Jag älskar tydligen kuddar!


Kuddar är så bra. Roliga färgklickar i inredningen. Är de riktigt fina så är de som mjuka härliga konstverk som ligger i soffan och inbjuder till vila. Mysiga, användbara och SÅ roliga att göra. Dessa har jag vävt i lin och ylle, tofsarna är i lin. Jag bara njuter och kan inte få nog av att kombinera färger, ränders tjocklek, tofsar, band. Är man lättroad eller?? I sådana fall är jag bara GLAD över det :-)

För jag älskar VERKLIGEN kuddar och jag vill göra ännu fler!!!

4 kommentarer:

  1. De är fantastiska!!!!! Säg, är det möjligt att komma till dig (på jobbet alltså) å göra såna här kuddar? Eller är det ett månadsprojekt för en sån som mig? Jag har verkligen ingen koll på svårighetsgraden här. Hur som helst - kuddarna är underbara.
    Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklar Sofia! Du är så välkommen, det vore fantastiskt roligt!!
      Vi får prata ihop oss. Om du bokar vävstol i två dagar, så ser vi vad du hinner. Enkel kypert, trampar 1,2,3,4,1,2,3,4 osv. Du kanske kommer därifrån med massor av kuddar :-)

      Radera
    2. Va kul det vore! Jag ska verkligen försöka få till det... Både farmor och farfar till barnen har ju gått i pension nu.... så de kanske kan barnvakta en-två dagar! :)

      Radera
    3. När kommer du?
      Må, ons, torsdag är jag på plats :-)

      Radera